SZÁLLÍTÁS ÉS FIZETÉS

SZÁLLÍTÁS

A megrendelt termékeket az alábbi módokon veheted majd át:

1. Házhozszállítás az ország egész területén a Magyar Posta Üzleti Csomag szolgáltatás keretében:

A Magyar Posta Üzleti Csomag szolgáltatás keretében történik a csomagok házhoz szállítása az ország egész területén. A csomagodat a feladást követő 1 munkanapon belül (időgarantált szolgáltatás keretében) kézbesíti részedre a Posta. A Posta a küldeményt két alkalommal kísérli meg kézbesíteni a címzett részére. A Posta a címzettet e-mailben értesíti a küldemény felvételéről, továbbá e-mailben vagy sms-ben küld értesítést amikor a futár már átvette kézbesítésre a csomagot megjelölve a kézbesítés napját is. Amennyiben az első kézbesítési kísérlet nem vezetett eredményre, a futár a küldemény érkezéséről és a kézbesítés megkísérléséről értesítőt hagy hátra. Ha a címzett telefonszáma feltüntetésre került a címiraton, a Posta egyeztet a második kézbesítési kísérlet helyéről és idejéről a címzettel. Sikertelen egyeztetés esetén  a Posta a következő munkanapon ismét megkísérli a küldemény kézbesítését. A második kézbesítési kísérlet sikertelensége esetén a futár a címhelyen ismételten értesítőt hagy, melyen feltünteti azt a postahelyet, illetve őrzési időt, ahol és ameddig a jogosult átveheti a küldeményt. Amennyiben az első és a második kézbesítési kérelem sikertelen, úgy a csomagodat 5 munkanapon belül átveheted a kézbesítési értesítőn feltüntetett postahelyen.  Fontos, hogy minden esetben add meg a telefonszámodat a megrendelésnél, mert sms-ben fogsz értesítést kapni a csomagod kézbesítési időpontjáról, valamint kézbesítés előtt a Magyar Posta csomagkézbesítője fog hívni, hogy egyeztessen Veled a kézbesítés idejéről. 

A házhozszállítás összege Magyarország teljes területén egységesen:

  • 30.000 Ft alatti összegű vásárlás esetén előreutalással vagy online bankkártyás fizetéssel 990 Ft. 
  • 30.000 Ft feletti összegű vásárlás esetén az ország egész területén ingyenes.

A csomagok kézbesítését általában munkanapokon reggel 8 és délután 16 óra között végzi a Posta, ezért azt ajánljuk, hogy szállítási címként mindenképp olyan címet adj meg, ahol ebben az időintervallumban te, vagy az tartózkodik, aki átveszi majd a csomagot.

Bármilyen fontos részlet lenne a kézbesítési címed kapcsán, javasoljuk, hogy mindenképp hagyj üzenetet a futárnak. Erre az online felületen, a fizetésed véglegesítése előtt, a Megjegyzés fülön lesz lehetőséged.

2. Kézbesítés Foxpost csomagautomatába:

Kényelmes, biztonságos és gyors megoldás. Országszerte 63 helyen, bevásárlóközpontokban és hipermarketekben találhatóak a Foxpost csomagterminálok. Akkor mész a csomagodért, amikor Számodra megfelelő. A Foxpost e-mailben, illetve sms-ben is értesíteni fog, amint megérkezett a csomag az általad megjelölt csomagautomatába, melyben megadja a csomag átvételéhez szükséges nyitókódot is. 

Ebben az esetben a házhozszállítás összege Magyarország teljes területén egységesen:

  • 30.000 Ft alatti összegű vásárlás esetén előreutalással vagy online bankkártyás fizetéssel 690 Ft. 
  • 30.000 Ft feletti összegű vásárlás esetén az ország egész területén ingyenes.

3. Személyes átvétel – ingyenes:

A megrendelt termékeket lehetőséged van személyesen is átvenni (5600 Békéscsaba, Kiss Ernő utca 4/1.). Értesítőt küldünk e-mailben, amikor a termék elkészült és átvehető. Fontos, hogy érkezés előtt mindenképpen egyeztess időpontot telefonon egyéb esetben nem tudjuk garantálni, hogy valamelyikünk (Adél vagy Zoli)  ott lesz a megadott címen. Időpontot a +36/20-531-5392-es számon tudsz egyeztetni munkanapokon, hétfőtől péntekig 10:00-16:00 óra között. Személyes átvétel esetén előre, online bankkártyás fizetéssel illetve banki utalással fizethetsz.

Bármilyen további kérdésed van, egyeztetésre az alábbi csatornákat javasoljuk:

  • e-mail: info@woodbylove.hu
  • mobil: +36-20-531-5392
  • messenger chat a Woodbylove facebook oldalán

 

FIZETÉS

Az alábbi fizetési módok állnak rendelkezésedre:

1. Bankkártyás fizetés a webshopban – Ingyenes:

A bankkártyás fizetés a Paylike fizetési szolgáltatón keresztül történik, amivel kényelmesen és biztonságosan tudsz fizetni.A fizetési ablakhoz 3-D Secure szolgáltatást biztosítanak. A 3-D Secure engedélyezésével biztonságossá válik a kártyatranzakció. A fizetésnél VISA, Mastercard, Maestro típusú kártyákat fogadunk el (a 3-D Secure szolgáltatás kizárólag Visa és Mastercard bankkártyákkal használható).

Mivel szeretnénk minél szélesebb körben kiszolgálni Benneteket így folyamatban van a Barion fizetési szolgáltatás bevezetése is, amellyel már bankkártya nélkül is tudtok majd fizetni, egy előre feltöltött Barion egyenleggel. 

2. Előre utalás – Ingyenes: 

A bankkártyás fizetési mód mellett banki átutalással is fizethetsz a saját online bankodon keresztül. A Megrendelés véglegesítése után, e-mailben küldjük meg számodra a banki utaláshoz szükséges adatokat. Kérjük, hogy banki átutalás esetén a Megjegyzés rovatba mindig tüntesd fel a rendelést visszaigazoló e-mailben megadott rendelési számot, hogy be tudjuk azonosítani az utalásodat. 

Close Menu
×
×

Cart