Selected:

Ezüst varázs

19 900 Ft

Ezüst varázs

19 900 Ft

A finoman csillogó ezüst textilkábel és ezüst foglalat párosa tökéletes ünnepi hangulatot varázsol otthonodba. Az ezüst színösszeállítás nemes eleganciát képvisel és garantáltan vonzza majd az elismerő tekinteteket.

Az akácfa lámpatest méretei (az egyedi készítés miatt lehetnek kis eltérések):

  • magassága a parafa talpakkal együtt átlagosan 6 cm
  • hosszúsága átlagosan 22 cm
  • legnagyobb szélessége átlagosan 13 cm
  • teljes magassága az izzóval és foglalattal együtt átlagosan 20 cm

A textilkábel hossza 2 méter.

Kiürítés

TOVÁBBI VARIÁCÓK!

Egy lámpa -
Egy fa

Minden egyes lámpa vásárlásával egy fát ültetsz az Amazonasban, továbbá 500 Ft-tal segíted a Hatvanezer Fa Egyesület munkáját.

Biztonságos
fizetés

Oldalunkon biztonságosan fizethetsz. Nem tároljuk el a bankkártya adataidat.

Környezetbarát
csomagolás

Szívügyünk a környezetvédelem, amit a csomagolásnál is maximálisan figyelembe veszünk.

GY.I.K.

Amit érdemes tudnod!

Az alábbi részben elsősorban olyan kérdéseket próbáltunk meg összeszedni és megválaszolni, melyek bennünk is felmerülnének az internetes vásárlás előtt.

Amennyiben úgy érzed maradt még benned megválaszolatlan kérdés, kérünk, fordulj hozzánk bizalommal az info@woodbylove.hu e-mail címen.

TERMÉK

A terméket a vételár beérkezését követően kezdjük el készíteni Neked.

A készítési folyamat első napja a vételár beérkezésétől függően az alábbiak szerint alakul: amennyiben adott nap 14:00 óráig beérkezik az összeg, úgy a terméket még aznap elkezdjük elkészíteni Neked; amennyiben 14:00 óra után érkezik meg az összeg, úgy a termék elkészítési ideje másnaptól indul.  A termék elkészítése a vételár beérkezését követően átlagosan 4 napot vesz igénybe, mivel minden egyes lámpát egyedileg, kézzel állítunk össze. 

Azért, hogy minél magasabb színvonalon tudjunk Téged kiszolgálni, a készítési folyamat alatt e-mailben tájékoztatunk majd, hogy Te is nyomon tudd követni az alkotási folyamatot. 

A termék a vételár beérkezését követő 5. napon kerül feladásra, és házhoz szállítás igénybevétele esetén már a feladást követő munkanapon a kezedben is tarthatod :) 

A fenti folyamatból láthatod, hogy az általunk készített termékek nem futószalagon, hanem szívből születnek, egy csipet szeretettel megfűszerezve ♥

A webáruházban szereplő termékek elsősorban fa (akácfa), továbbá más anyagok felhasználásával készülnek, a “fa”, mint anyag természetéből fakadóan a részedre elkészített végtermék némileg eltérhet a termékfotókon szereplő terméktől. Ez az eltérés nem a fa anyagára (akác), hanem annak szerkezetére, erezetére, színárnyalatára vonatkozik. Az akácfa lámpatesten a kisebb-nagyobb repedések természetesek, ettől is egyedibb a termék. 

A textilkábelek és a foglalatok tényleges színe a monitor beállításai miatt némileg eltérhet a képernyődön láthatótól! 

Amennyiben a terméket még nem fizetted ki, úgy gond nélkül elállhatsz a vásárlástól.

Amennyiben a terméket már kifizetted, ezt mi visszaigazoltuk és elkezdtük a termék elkészítését, úgy a 45/2014. (II. 26.) Korm. rendeletben foglaltak alapján már nem illet meg az elállási jog, mivel olyan nem előre gyártott terméket készítünk Neked, amelyet a Te kifejezett kérésedre állítunk elő, illetve a Te személyedre szabunk. 

A számodra elkészített lámpát minden esetben teszteljük mielőtt útjára engednénk Hozzád. Amennyiben ennek ellenére mégis problémát észlelnél az első használatkor, szó nélkül kicseréljük Neked a terméket, ha ezt az átvételtől számított 3 munkanapon belül jelzed felénk.

A szállítási költséget természetesen ez esetben átvállaljuk Tőled és az új terméket is díjmentesen küldjük meg részedre. 

Kérünk, hogy probléma esetén írj nekünk levelet az info@woodbylove.hu címre és mi mindent megteszünk, hogy megtaláljuk a számodra legjobb megoldást.

fIZETÉS

A termékekért két módon fizethetsz: egyrészt bankkártyával, a Paylike nevű elektronikus szolgáltatón keresztül, amivel kényelmesen és biztonságosan tudsz fizetni.

A fizetési ablakhoz 3-D Secure szolgáltatást biztosítanak, melynek engedélyezésével biztonságossá válik a kártyatranzakció. A fizetésnél VISA, Mastercard, Maestro típusú kártyákat fogadunk el.

A bankkártyás fizetési mód mellett banki átutalással is fizethetsz. A Megrendelés véglegesítése után e-mailben küldjük meg számodra a banki utaláshoz szükséges adatokat.

Egyrészt azért, mert nem számítunk fel érte külön díjat és a legtöbb banknál ingyenes a kártyás fizetés.

Ami viszont még ennél is fontosabb, hogy a bankkártyás fizetési mód garanciát jelent Neked, Vásárlónak a webáruház hitelességére vonatkozóan, mivel kártyaelfogadási szerződést kizárólag az online fizetési szolgáltató által ellenőrzött és hitelesített cégek köthetnek. 

  1. Mert az utánvétes szállításért extra díjat kellene felszámolnunk Neked.
  2. Mert az utánvétes fizetésnél is mindenképpen előre, azaz a termék átvétele előtt fizetsz, hiszen a futár csak az után adja át a csomagot Neked, ha a vételárat megtérítetted. 
  3. És a legfontosabb indokunk, hogy termékeink mindegyike teljesen egyedi, kézzel készült darab. Egy termék elkészítéséhez a rendelésed alapján szerezzük be az alkotóelemeket, és ahogy fentebb is leírtuk a folyamat több napot vesz igénybe, mert nem futószalagon, hanem szívből születnek meg ezek a „gyöngyszemek”. 

SZÁLLÍTÁS

30.000 Ft felett az ország egész területén, bármilyen fizetési móddal ingyenes a szállítás. 

30.000 Ft alatt Foxpost csomag automatába 690 Ft., a Magyar Posta Üzleti csomag szolgáltatással házhozszállítással 990 Ft a szállítási díj. 

Igen. A megrendelt termékeket lehetőséged van személyesen is átvenni (5600 Békéscsaba, Kiss Ernő utca 4/1.). Értesítőt küldünk e-mailben, amikor a termék elkészült és átvehető.

Close Menu
×
×

Cart